Tintin a les Moles del Dom

Per tancar la sortida a Horta de Sant Joan hem anat a fer la ‘Tintin a les Moles’ (Min i Cañete, 18-09-09).

La tarda d’ahir van caure 74 llitres a Horta, així que ens trobem els Estrets amb un cabal que ens fa treure el calçat i arromangar-nos els pantalons: ningú ens podrà acusar de grimpar amb els peus pudents (les cabres flipen davant el nostre aspecte de pringats …que passen i es remullen pels matolls del peu de paret)

DOM_TINTIN

La via comença per una placa (un parell d’expansions, baixa dificultat) que mena sota una feixa amb un arbre. La R1 la fem aprofitant l’instal·lació de ràpel, i ens queda una mica esbiaixada de la línia.

TTN511

La segona genera una sensació de dejà vu: sembla un racó indeterminat de Montserrat, però “no es lo mismo”. Vertical, assequible, protegida.

TTN526

La tercera tirada és menys exigent, la presa més petita; la qualitat de la roca: no hi ha cap altre qualitat disponible, en aquest moment.

TTN512

La quarta i darrera tirada es veu afectada per la boira: la boira en el record del company, que la recordaba més de tràmit i més curteta. La qualitat de la roca es deploma i treuen el nas unes costretes molestes. Una línia de químics (rodons per a formigó, en realitat) invita a abandonar el traçat original, proper al diedre amb fullaraca i regalims, i sortir a la dreta per la placa.

TTN0530

Estada breu a dalt i baixada ràpida (3 ràpels abans no ens mullem el cap a més dels peus: el cel s’enfosqueix per moments, i acabarà caient “la del pulpo” unes hores més tard).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s